Profile Pictureemag

Cele mai notabile perechi de adidași Nike din toate timpurile

Nike este, fără îndoială, una dintre cele mai populare mărci de articole vestimentare sport de pe piață chiar și în ziua de astăzi, în mare parte datorită istoriei sale de modele inovatoare de încălțăminte care continuă să reziste testului timpului.

Compania cu sediul în Oregon s-a lansat în 1964 și a oferit decenii de adidași demni de remarcat, de la clasicii Air Force 1 și Cortez până la colaborări unice cu branduri de modă de lux, mărci de îmbrăcăminte de stradă și muzicieni de renume. Atât încălțămintea sa de performanță, cât și cea de stradă și-au câștigat reputația pentru confort și durabilitate.

Vom trece în cele ce urmează prin câteva din cele mai notabile perechi de adidași Nike din toate timpurile. Fie că preferi un stil retro sau un design modern, există o pereche de adidași Nike pentru fiecare gust.

Adidași Nike Air Force 1

Introduși inițial în 1982 ca adidași de baschet, Nike Air Force 1 rămân o pereche de adidași clasici în vremurile moderne, în special în stilul streetwear, fiind din piele cu amortizare de aer elastică în talpa intermediară.

Adidași Nike Air Max 1

Nike Air Max 1 este un pionier în sectorul încălțămintei datorită amortizării Air Max prezentă pe talpa intermediară. Acest adidas a lansat linia Air Max, care durează de câteva zeci de ani. Talpa intermediară din spumă include o unitate Air Max pentru o amortizare excelentă, iar fața este din material mixt pentru a crea un aspect deosebit în orice combinație de culori.

Adidași Nike Air Max 90

Un alt pantof clasic din linia Nike Air Max este Air Max 90 proiectat de Tinker Hatfield și introdus în 1990. Acești adidași Nike au o parte superioară respirabilă, decupată, completată de emblematica talpă Waffle. Stilul include o unitate Air Max pentru amortizare și gulerul căptușit pentru un sprijin general. Deși modelul există de 20 de ani, marca continuă să rămână la designul său de încredere, din piele durabilă și material textil, așa cum avea și prima iterație lansată.

Adidași Nike Dunk

Nike Dunk s-au născut în 1985. Sunt adidași de tip streetwear datorită esteticii minimaliste și a nenumăratelor variante de culoare lansate de la debut. Adidașii Nike Dunk Low Viotech, de exemplu, au fost lansați în 2013 și au devenit instantaneu un clasic în lumea adidașilor.

Adidași Nike Blazer

Nike Blazer este cunoscut în mod tradițional pentru că a fost creat pentru lumea baschetului, dar de atunci s-a transformat într-un pantof de zi cu zi datorită designului său curat și simplu, cu guler ridicat.

Drujbă Husqvarna, modele pentru 2022

4 sfaturi pentru a alege o rochie de petrecere

Cum sa-ti alegi o canapea potrivita pentru sufrageria ta?

See all posts from emag

Powered by