Profile Pictureemag

Drujbă Husqvarna, modele pentru 2022

Compania suedeză Husqvarna produce de mulți ani echipamente de înaltă calitate pentru grădinărit și silvicultură, inclusiv drujbe cu lanț pe benzină, dar și piese drujbă. Totuși, datorită numărului de modele oferite astăzi, vom aminti doar cele mai populare utilaje, precum Husqvarna 120 Mark II, care încorporează o bară de 35,56 cm și oferă o deplasare de 38,2 cm³, ceea ce vă permite să tăiați material gros cu ușurință. Pe de altă parte, Husqvarna 135 Mark II are o putere de 1,6 kW pentru o performanță mai bună și încorporează o frână de lanț cu inerție pentru a crește siguranța.

Drujbă Husqvarna 120 Mark II

Aceasta este drujba Husqvarna 120 Mark II, care oferă performanțe grozave pentru tăierea lemnului sau tăierea lemnului, precum și pentru tăierea bucăților mari de lemn. În plus, încorporează amortizoare LowVib, care absorb vibrațiile instrumentului pentru a vă odihni mâinile și brațele. De asemenea, are sistemul de injecție de aer, capabil să curețe filtrul folosind aer centrifugat pentru a promova funcționarea corectă. În ceea ce privește puterea, poate genera până la 1,5 kW, făcându-l capabil să ofere viteze de 9000 rpm pentru a utiliza unealta în lucrări solicitante. Pe de altă parte, dispune de un motor cu tehnologie X-Torq, care are un consum redus de combustibil pentru a reduce mult emisiile de gaze din ecosistem, respectând astfel reglementările de mediu. Este o drujbă Husqvarna ieftină și puteți găsi piese drujbă pentru ea destul de ușor.

Drujbă Husqvarna 135 Mark II

Este vorba de drujba Husqvarna 135 Mark II, care ofera o putere de 1,6 kW și are o deplasare de 38 cm³, ceea ce o face o unealtă potrivită pentru munca profesională și casnică, fie pentru tăierea lemnului de foc pe timpul iernii sau a pomilor de gradină. Din punct de vedere al vitezei, poate ajunge până la 9000 rpm și oferă un cuplu de 1,84 Nm, ceea ce sporește rezistența motofierăstrăului pentru a tăia eficient materiale foarte dure în proiecte solicitante. Pentru un plus de versatilitate, are un întinzător de lanț lateral care îl face ușor de reglat, astfel încât să nu pierzi timpul în timpul zilei de lucru. De parcă nu ar fi de ajuns, are un motor X-Torq performant și oferă sistemul Air Injection, care asigură un flux de aer centrifugat pentru a preveni acumularea de murdărie. Puteți găsi piese drujbă pentru acest motofierăstrău destul de ușor.

0 comments

Current user avatar

4 sfaturi pentru a alege o rochie de petrecere

Cum sa-ti alegi o canapea potrivita pentru sufrageria ta?

Cele mai notabile perechi de adidași Nike din toate timpurile

See all posts from emag

Powered by